Direktlänk till inlägg 23 december 2013

Restaurang besök.

Av Krister - 23 december 2013 17:38

Den gode trimaster rekomenderade en fin restaurang idag och jag cyklade iväg mot den. Lätt och smidigt, mötte massor av vanliga cyklster, men sen kom också följebilen som säkert plockade upp dom . Igenom centrum och en vänstersväng. rätt kraftigt uppför en bit, kom till slut ner i dalen och det kändes platt men ingen kraft i benen och jag tittade och såg om det var ngt fel på cykeln. Tog 30 min innan jag fatta att det var uppför hela tiden. Precis sådär kämpigt som det är på Lanza.. Fin sträckning och rätt så jobbigt, enformligt för benen, ingen vila. Började svettas efter en stund och glasögonen immade igen. klev av med 500 meter kvar till stället, men det visste jag inte då . Såg mej bakåt och insåg vilken stigning det var. Shit, det här blir inte roligt att köra nedför tänkte jag. Avnjöt en god lunch på stället 2 busslaster med skandinavier kom också för att äta, men maten var bra. Började frysa riktigt mycket 1000 meters höjd. Och mycket riktigt blev det rätt så jobbigt att köra nedför sen. Är lite feg och frös som en gris. Mycket tid på bromsen. i slutet var det lite planare så där släppte jag på. Väl i samhälleet igen så körde jag fel och körde ner mot havet istället för längs bergssidan mot santa lucia så jag drog hemåt. 4 timmar på turne och 3 timmar i sadeln blev facit för dagen.   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Krister - 11 januari 2014 23:28

test

Av Krister - 22 december 2013 23:41


Anlände igår men orkade inte med något avancerat , så imorse skruvade jag ihop cykeln. Cyklade iväg i tron att hitta den riktiga vägen längs kusten, men körde fel och drog uppåt istället. Santa Lucia verkade inte så jobbigt, men det var rätt mycket...

Av Krister - 4 november 2013 02:03

En av The Big Five alltså, 13 år sen sist och nu solo och en helt annan resa än förra gången.    05.52 gick tunnelbanen till båten som avgick 05.45. När jag klev på tåget så va det bara svarta män och kvinnor på tåget och de börja prata med mej. ...

Av Krister - 28 september 2013 20:22

Svalt och snabbt gick det idag.  Hög puls och bra tryck i steget. Riktigt roligt den 19:e gången.    ja, det började med bussarna från ropsten och tydligen så har dom inte lärt sig ett dyft, mycket folk som ska med men alla är paralyserade så det...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Coaching, Träning & Tävling med Blogkeen
Följ Coaching, Träning & Tävling med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se