Direktlänk till inlägg 30 juni 2013

Stockholm Royal Park Aquathlon

Av Krister - 30 juni 2013 15:37

2 km simning och 21 km löpning imorse och en första placering i min klass. Klart nöjd med löpningen och placeringen.


Alltså simningen var riktigt bedrövlig, hade ingen energi eller fart i simningen, starten gick mot solen vilket gjorde det svårt att navigera. Naturligtvis så började simglasögonen imma igen också. Efter vändningen så hade jag inte så mycket energi och fart kvar i simmusklerna utan försökte upprätthålla en anständig nivå. Var inte heller så många som körde 2 km simning utan fler körde 5 km, vilket gjorde att vi inte var så många på hemvägen. Blev lite svårare att kryssa rätt då också. Våtdräkten kändes också liten, fast jag har gått upp några kilo under vintern så det kan bero på det. Upp efter 40 min, tror att sträckan var lite längre än 2 km, enligt min garmin.

En hyfsad snabb växling och iväg på löpningen och fötterna var som stockar, ingen känsel, tog 3 km att få en känsla i löpsteget. Men efter det så kunde jag hålla en någorlunda skaplig fart på första varvet, andra varvet så jag att Fredrik börja komma ikapp mej, fast det tog rätt länge innan han kom om mej. Det var 3 st från huvudklassen som sprang om mej annars tuggade jag om många andra. Sista varvet var lite öken, ingen att springa ikapp och farten krokna också. Men imål kom jag och idag räckte det till en första plats. Riktigt kul faktiskt, men väldigt trött. 
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Krister - 11 januari 2014 23:28

test

Av Krister - 23 december 2013 17:38


Den gode trimaster rekomenderade en fin restaurang idag och jag cyklade iväg mot den. Lätt och smidigt, mötte massor av vanliga cyklster, men sen kom också följebilen som säkert plockade upp dom . Igenom centrum och en vänstersväng. rätt kraftigt upp...

Av Krister - 22 december 2013 23:41


Anlände igår men orkade inte med något avancerat , så imorse skruvade jag ihop cykeln. Cyklade iväg i tron att hitta den riktiga vägen längs kusten, men körde fel och drog uppåt istället. Santa Lucia verkade inte så jobbigt, men det var rätt mycket...

Av Krister - 4 november 2013 02:03

En av The Big Five alltså, 13 år sen sist och nu solo och en helt annan resa än förra gången.    05.52 gick tunnelbanen till båten som avgick 05.45. När jag klev på tåget så va det bara svarta män och kvinnor på tåget och de börja prata med mej. ...

Av Krister - 28 september 2013 20:22

Svalt och snabbt gick det idag.  Hög puls och bra tryck i steget. Riktigt roligt den 19:e gången.    ja, det började med bussarna från ropsten och tydligen så har dom inte lärt sig ett dyft, mycket folk som ska med men alla är paralyserade så det...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Coaching, Träning & Tävling med Blogkeen
Följ Coaching, Träning & Tävling med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se