Direktlänk till inlägg 1 juni 2013

Stockholm Marathon nr 18

Av Krister - 1 juni 2013 21:34

Ganska perfekta förhållanden, ingen vind och ingen sol, lite kvavt i luften bara. Öppnade i ett vanligt 4 min tempo och låg för en gångsskull lite lägre i puls än vanligt för jag var lite osäker på formen, men låg rätt bra till efter 5 km och det kändes väldigt bra och lugnt  med en puls 5 slag under normalt.. Vid varvningen på valhallavägen kändes det ok, men vid 20 km markeringen så var låren körda.. steg åt sidan och gjorde behov i busken. Försökte komma igång men det gick segt,, kämpade till 25 km .. en km i taget, vid djurgården utanför grönan kom en man in vid väskan,, ragla som tusen ,, såg full ut och tog en vattenflaska som var  privat,, och arrangörerna stoppade honom,, såg riktigt läskigt ut .. nästa kille låg 500 meter längre bort blodig i pannan och på marken, han hade fått hjälp .. Men så här blir det när löpning har blivit en folksport, folk vet inte sina begränsningar och alla är lite olika . Sen var det rätt kvavt idag och har man inte vetskapen att man måste dricka trots att solen inte är framme så är man rätt körd. Eller om man dricker för mycket ..

Jag sega mej vidare och vid 30 km stannade jag och plugga in lurar i öronon,, en speciallista,, tänkte prova och visst, det funkade väldigt bra om man har rätt ,, uppför västerbron på andra ljöd roadhouseblues med ministry och det har nog aldrig gått så lätt över bron på andra varvet . Jag sprang om alla.. ingen hade en chans.. pure doping,, fatttar varför det är förbjudet i triathlon. Sen var det lite svårt att toppa det, listan behöver justeras... sega mej till mål och sket i om tiden blev 3.10 eller 3.20 . Jag kan bättre :) ..

Väldigt stel efteråt och men hoppas på en snabb återhämtning, så jag kan förbereda men ,  ska bada och springa igen sista juni..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Krister - 11 januari 2014 23:28

test

Av Krister - 23 december 2013 17:38


Den gode trimaster rekomenderade en fin restaurang idag och jag cyklade iväg mot den. Lätt och smidigt, mötte massor av vanliga cyklster, men sen kom också följebilen som säkert plockade upp dom . Igenom centrum och en vänstersväng. rätt kraftigt upp...

Av Krister - 22 december 2013 23:41


Anlände igår men orkade inte med något avancerat , så imorse skruvade jag ihop cykeln. Cyklade iväg i tron att hitta den riktiga vägen längs kusten, men körde fel och drog uppåt istället. Santa Lucia verkade inte så jobbigt, men det var rätt mycket...

Av Krister - 4 november 2013 02:03

En av The Big Five alltså, 13 år sen sist och nu solo och en helt annan resa än förra gången.    05.52 gick tunnelbanen till båten som avgick 05.45. När jag klev på tåget så va det bara svarta män och kvinnor på tåget och de börja prata med mej. ...

Av Krister - 28 september 2013 20:22

Svalt och snabbt gick det idag.  Hög puls och bra tryck i steget. Riktigt roligt den 19:e gången.    ja, det började med bussarna från ropsten och tydligen så har dom inte lärt sig ett dyft, mycket folk som ska med men alla är paralyserade så det...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Coaching, Träning & Tävling med Blogkeen
Följ Coaching, Träning & Tävling med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se