Alla inlägg under maj 2008

Av Krister - 21 maj 2008 17:14

En lång resa var det igår sthlm-Köpenhamn och vänta i två timmar. Sen till Madrid och planet var lite försenat så det blev bara till att gå till nästa gate och nästa flight till Lanzarote. En jobbig resdag men jag fick chansen att avsluta boken Blonde. Rekomenderas starkt till er som har funderat att läsa den. Imorse blev det 50 minuters jogg-löpning, reka området. Skruva ihop cykeln och 20 km cykling blev det också. Lite backigt och lite blåsigt är det :)

Det är trots allt lika för alla och huvudsaken är att man är stark i vinden och backarna jämfört med konkurrenterna. Imorgon är jag inbokad på en busstrip runt cykelbanan. Sen är det registering, pre-race möte, parade, pastaparty och en video från 2007 års tävling. Great fullt upp imorgon :) Vi får se om jag gör allt detta eller om jag stryker mig från något arrangemang.

Av Krister - 15 maj 2008 09:47

Cykel hela veckan, cykel igår cykel idag, punktering igår.

Lite dumt att springa när man är förkyld och rasslig i halsen. Lättsam simning imorse. Provmonterade tubdäcken igår så nu sitter dom på hjulen. Ikväll blir det att kleta på lim och få det slutgiltigt. CX blev det efter en hel del efterforskningar, inte svindyra, lagom lätta och rätt bra punkteringsskydd.  

Av Krister - 13 maj 2008 12:26

Igår kväll började det kännas underligt i halsen, idag är det förjävligt i kroppen, näsan och halsen, fy fan jag ska strypa den skyldige.

Jag har aldrig haft några problem med pollen innan jag flyttade till huvudstaden men nu blir stora problem vissa år. Helt säker på att det är någon eller några skyldiga för detta. Vänta bara, privatspanarare på er. 

Av Krister - 5 maj 2008 12:08

Kändes rätt bra igår i soffan men så fort jag steg upp från soffan kändes benen kanontunga. Imorse kändes det också rätt hyfsat men nu har jag en total svacka, ska försöka göra något kreativt på jobbet istället för att skriva här. Nu är det bara några träningstimmar kvar till the event...

Av Krister - 4 maj 2008 21:36

så..då var den sista tunga träningsveckan slut. En tung helg med långcykling på lördag och långlöpning på söndag. Så nu är det bara att få till formtoppen på dagen d. Eftersom man inte har några sponsorer så kan man med gott samvete säga träningen kunde ha varit bättre. Ofta läser man att träningen har varit perfekt och toppformen börjar komma och ändock så misslyckas vederbörde med tävlingen. Ingen nämnd ingen glömd. Men grundträninsperioden kunde ha varit lite längre och crosspassen några fler.

Nu är det bara formtoppningen kvar och nedtrappningen återkommer med rapport om detta men jag har en plan och ser väldigt positivt på detta.  

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards